تبلیغات
ایران سرگرمی - طرز تهیه کروکت گوشت
نظرسنجی
بیشترین ساعات تفریح شما صرف کدام می شود؟






ساعت و تاریخ

بازیگران
آرشیو ماهیانه
جستجوگر
  
خبرنامه

شما می توانید با وارد كردن ایمیل خود در این قسمت از به روز شدن این وبلاگ با خبر شوید .

...
...
آمار و اطلاعات
امروز :

بازدید های امروز :

بازدید های دیروز :

كل بازدیدها :

كل مطالب :

بازدید این ماه :

بازدید ماه قبل :

تعداد نویسندگان :

آخرین بازدید :

آخرین بروز رسانی :

تازه ترین ها

دانلود اخلاق جنسی در اسلام و غرب

تصاویر جالب عادل فردوسی پور

موتور لیموزین!!! عکس

دانلود کتاب کیمیاگر

سوار شدن 20 مرد و زن در یک ماشین!!

با باطری خالی تماس بگیرید

فکر کردید که چه رنگی هستید؟

نرم افزار همراه ماه رمضان ( مهمان خدا ) - جاوا

عکسهای جالب از حیوانات 2 سر

عکس امین حیائی در کنار همسرش

بیوگرافی شاهرخ استخری

تست IQ

دانلود کتاب خواص سبزیجات و گیاهان داروئی - جاوا

عکس نیوشا ضیغمی در کنار همسرش

تاثیر ظروف بر طعم غذا

نامه پیرزن به خدا (طنز)

روش‌های انتخاب جنسیت جنین

دانلود کتاب مشهور قلعه حیوانات- pdf

دستگیری یک خاخام به خاطر تجاوز به فرزندش

بازی خانه سازی برای موبایل- برای سری60 ورژن3

ناسا زمین را جابجا می‌كند!

عکس محمود احمدی نژاد در جبهه

معنای جالب نام کشورهای جهان

عکس کودکی بازیگران ایرانی

خطرات استفاده از لوازم آرایش ، ریمل

بایسته ها و آسیب های اخلاق اینترنتی

دانلود کلیپ تصادف 206 با ماکسیما- 3gp

7 تاكتیك برای یك زندگی موفق

امان از بوی بد عرق

عکس مهران مدیری و همسرش کنار ماشین شخصی اش


 

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده بدون چربی=300 گرم
برنج آبکش شده=نصف پیمانه
پیاز رنده شده=1 عدد
تخم مرغ=3 تا 4 عدد
سس سفید=2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به دلخواه
آرد سفید=1 پیمانه
آرد سوخاری=1 پیمانه
ادویه=به دلخواه
روغن برای سرخ کردن=به میزان لازم
طرز تهیه:
1. گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
2. به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید.
3. ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.
4. در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود.
5. کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.

منبع : آشپز آنلاین

ویرایش شده در - و ساعت -

ارسال شده توسط علیرضا در تاریخ‌ سه شنبه 15 بهمن 1387 - 07:40 ب.ظ | نظرات (- -)

 برچسب ها:

صفحات سایت


---------------------------------------------------------------------------------------------------------
صفحات سایت

لینك باكس