تبلیغات
ایران سرگرمی - کوفته تبریزی
نظرسنجی
بیشترین ساعات تفریح شما صرف کدام می شود؟






ساعت و تاریخ

بازیگران
آرشیو ماهیانه
جستجوگر
  
خبرنامه

شما می توانید با وارد كردن ایمیل خود در این قسمت از به روز شدن این وبلاگ با خبر شوید .

...
...
آمار و اطلاعات
امروز :

بازدید های امروز :

بازدید های دیروز :

كل بازدیدها :

كل مطالب :

بازدید این ماه :

بازدید ماه قبل :

تعداد نویسندگان :

آخرین بازدید :

آخرین بروز رسانی :

تازه ترین ها

دانلود اخلاق جنسی در اسلام و غرب

تصاویر جالب عادل فردوسی پور

موتور لیموزین!!! عکس

دانلود کتاب کیمیاگر

سوار شدن 20 مرد و زن در یک ماشین!!

با باطری خالی تماس بگیرید

فکر کردید که چه رنگی هستید؟

نرم افزار همراه ماه رمضان ( مهمان خدا ) - جاوا

عکسهای جالب از حیوانات 2 سر

عکس امین حیائی در کنار همسرش

بیوگرافی شاهرخ استخری

تست IQ

دانلود کتاب خواص سبزیجات و گیاهان داروئی - جاوا

عکس نیوشا ضیغمی در کنار همسرش

تاثیر ظروف بر طعم غذا

نامه پیرزن به خدا (طنز)

روش‌های انتخاب جنسیت جنین

دانلود کتاب مشهور قلعه حیوانات- pdf

دستگیری یک خاخام به خاطر تجاوز به فرزندش

بازی خانه سازی برای موبایل- برای سری60 ورژن3

ناسا زمین را جابجا می‌كند!

عکس محمود احمدی نژاد در جبهه

معنای جالب نام کشورهای جهان

عکس کودکی بازیگران ایرانی

خطرات استفاده از لوازم آرایش ، ریمل

بایسته ها و آسیب های اخلاق اینترنتی

دانلود کلیپ تصادف 206 با ماکسیما- 3gp

7 تاكتیك برای یك زندگی موفق

امان از بوی بد عرق

عکس مهران مدیری و همسرش کنار ماشین شخصی اش


کوفته تبریزی

مواد لازم:

 

گوشت 2بار چرخ شده

نیم کیلو

لپه پخته نیم کوب شده

یک فنجان

رب گوجه فرنگی

2 قاشق سوپخوری

برنج نیم پز شده

یک دوم فنجان

تخم مرغ کامل

2 عدد

پیاز رنده شده

 یک دوم فنجان

تره و مرزه خرد شده

یک دوم فنجان

روغن

 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه،نمک وفلفل

به قدر کافی


 

 

مواد داخل کوفته:

 

پیاز سرخ شده

2قاشق سوپخوری

مغزگردو خرد شده

یک دوم فنجان

زرشک

 2قاشق سوپخوری

تخم مرغ آبپز

2-1 عدد

خلال بادام

2قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی گوشت  چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها  ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود 6-5 دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب  آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و  رب را کمی تفت می دهیم و 3 لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.

زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.

برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید 2_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید 3_ پس از گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زیاد كنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد 

منبع تبیان

ویرایش شده در - و ساعت -

ارسال شده توسط علیرضا در تاریخ‌ جمعه 18 اردیبهشت 1388 - 10:09 ق.ظ | نظرات (- -)

 برچسب ها: آموزش آشپزی آموزش پخت کوفته تبریزی طرز تهیه کوفته تبریزی آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی کوفته تبریزی کوفته

صفحات سایت


---------------------------------------------------------------------------------------------------------
صفحات سایت

لینك باكس