تبلیغات
ایران سرگرمی - ماهی شكم پر
نظرسنجی
بیشترین ساعات تفریح شما صرف کدام می شود؟






ساعت و تاریخ

بازیگران
آرشیو ماهیانه
جستجوگر
  
خبرنامه

شما می توانید با وارد كردن ایمیل خود در این قسمت از به روز شدن این وبلاگ با خبر شوید .

...
...
آمار و اطلاعات
امروز :

بازدید های امروز :

بازدید های دیروز :

كل بازدیدها :

كل مطالب :

بازدید این ماه :

بازدید ماه قبل :

تعداد نویسندگان :

آخرین بازدید :

آخرین بروز رسانی :

تازه ترین ها

دانلود اخلاق جنسی در اسلام و غرب

تصاویر جالب عادل فردوسی پور

موتور لیموزین!!! عکس

دانلود کتاب کیمیاگر

سوار شدن 20 مرد و زن در یک ماشین!!

با باطری خالی تماس بگیرید

فکر کردید که چه رنگی هستید؟

نرم افزار همراه ماه رمضان ( مهمان خدا ) - جاوا

عکسهای جالب از حیوانات 2 سر

عکس امین حیائی در کنار همسرش

بیوگرافی شاهرخ استخری

تست IQ

دانلود کتاب خواص سبزیجات و گیاهان داروئی - جاوا

عکس نیوشا ضیغمی در کنار همسرش

تاثیر ظروف بر طعم غذا

نامه پیرزن به خدا (طنز)

روش‌های انتخاب جنسیت جنین

دانلود کتاب مشهور قلعه حیوانات- pdf

دستگیری یک خاخام به خاطر تجاوز به فرزندش

بازی خانه سازی برای موبایل- برای سری60 ورژن3

ناسا زمین را جابجا می‌كند!

عکس محمود احمدی نژاد در جبهه

معنای جالب نام کشورهای جهان

عکس کودکی بازیگران ایرانی

خطرات استفاده از لوازم آرایش ، ریمل

بایسته ها و آسیب های اخلاق اینترنتی

دانلود کلیپ تصادف 206 با ماکسیما- 3gp

7 تاكتیك برای یك زندگی موفق

امان از بوی بد عرق

عکس مهران مدیری و همسرش کنار ماشین شخصی اش


 ماهی شكم پر

 

مواد لازم :
ماهی 1 عدد
گشنیز خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 250 گرم
تمبرهندی به میزان لازم
گردو  50 تا 100 گرم
ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
روغن سرخ كردنی به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
- مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
- پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
* نكته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده كرد.
- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده كرد.

 

ویرایش شده در جمعه 9 مرداد 1388 و ساعت 09:49 ب.ظ

ارسال شده توسط علیرضا در تاریخ‌ چهارشنبه 10 تیر 1388 - 11:15 ق.ظ | نظرات (- -)

 برچسب ها:

صفحات سایت


---------------------------------------------------------------------------------------------------------
صفحات سایت

لینك باكس